11 mars, 2018

Skalldyraften

Spennenden kveld med havets delikatesser. Dette er ikke hverdagskost, og det var spennende å smake på kongekrabbe.


Den var godt og med masse mat i ett bein. Ett er egentlig mr enn nok..


Gode kjente krabber er vel så godt, men klørne er desidert best!


Bordet var som vanlig flott dekket. Der i huset mangles ingenting. Karin hadde bakt brød for anledningen :)


Kongekrabbe i langt fat. Forøvrig en bryllupsgave fra gjengen.


Det her er ikke noe som frister for meg. Jeg smakte ikke engang, men kan man spise noe som ser så ekkelt ut.... Joa, noen gjør det, - til og med blåskjell... :) Den der cideren (kjøpes på polet) var forøvrig knallgod og anbefales på det sterkeste! Mulig litt søt, men et fint alternativ til dessert ;)

                                        Vi kosa vårs ♡♡♡ Takk for invitasjonen ♡♡♡

Ingen kommentarer: